Pârtia de schi, bună sub 0 grade

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţată cu surle şi trâmbiţe, deschiderea de duminică a pârtiei de schi amenajată în Parcul Tineretului de către Primăria sectorului 4 a fost un eşec. Din cauza temperaturilor prea

Anunţată cu surle şi trâmbiţe, deschiderea de duminică a pârtiei de schi amenajată în Parcul Tineretului de către Primăria sectorului 4 a fost un eşec.

Din cauza temperaturilor prea ridicate pentru ca tunurile de zăpadă să poată da rezultate, inaugurarea singurei pârtii de schi din Capitală a fost amânată pentru când va veni o vreme prielnică.

 „Pârtia e pregătită şi va fi funcţională când temperaturile vor scădea sub zero grade Celsius”, a explicat primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone.

El a adăugat însă că patinoarul va fi funcţional „începând de astăzi”.  După ce prima pârtie urbană de schi va funcţiona, bucureştenii pot închiria gratuit sănii şi schiuri, în limita stocului disponibil, cu buletinul. 

Pârtia şi patinoarul vor fi deschise publicului pe platoul din spatele Palatului Naţional al Copiilor, până la 31 martie 2009. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite