Bucureşti: Cei mai tari motociclişti fac show la Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jimmy Verburgh, Morgan Carlson, Nick Franklin şi Steven Stuyven sunt cei patru rideri care vor face o demonstratie astăzi în Piaţa Constituţiei. Doi dintre ei, Jimmy Verburgh şi Morgan Carlson au făcut aseară primele antrenamente aşa că avem o mostră din ce vom vedea diseară.

Red Bull X-Fighters Exhibition Tour se desfăşoară diseară, începând cu ora 19.00, în Piaţa Constituţiei. Cei patru motociclişti au ajuns de ieri la Bucureşti.

Dintre ei, Jimmy Verburgh şi Morgan Carlson au făcut, aseară, o mică şi uşoară demonstraţie ca să vedem ce se va întâmpla în showul de astăzi, dar la un alt nivel. Băieţii au executat câteva trick-uri de încălzire care i-au lăsat, însă, cu gura căscată pe cei aproximativ 30-40 de curioşi adunaţi ad-hoc în jurul rampelor din faţa Parlamentului să urmărească demonstraţia.

„E incredibil! Abia aştept să văd ce-or să facă la spectacolul adevărat de mâine“ (n.r. astăzi), a spus Mircea Condei, un bucureştean impresionat de mica reprezentaţie a riderilor.

Pentru spectacolul din seara aceasta băieţii au promis un show incendiar.
„Locul este prefect pentru noi! Suntem obişnuiţi cu decoruri urbane. Vom da tot ce avem mai bun şi sperăm să placă publicului“, a declarat Nick Franklin referindu-se la cele două rampe amplasate în Piaţa Constituţiei.

„Suntem pentru prima oară în România, dar am senzaţia că publicul de aici o să ştie să se simtă bine alături de noi“, a continua Steven Stuyven.
La spectacolul din această seară din Piaţa Constituţiei intrarea este liberă!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite