Patru zile de dezmăţ culinar în Parcul Plumbuita. Jean de la Craiova, invitat special

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcul Plumbuita din cartierul Colentina găzduiește până duminică, un eveniment dedicat recoltelor toamnei.

Organizatorii îi vor întâmpina pe iubitorii de mâncare tradițională și  gurmanzi cu  sarmale maramureșene, grătare din cărnuri aromate și legume perpelite, brânzeturi, turtă dulce și produse de panificație asezonate cu must și vinuri din plin,  astfel încât plăcerea degustărilor să fie deplină.

Pe parcursul celor patru zile de desfăşurare ale târgului, bucureştenii vor fi aşteptaţi de  producători şi meşteri populari din diverse zone ale ţării, care îi vor aduce mai aproape de spiritul autentic al sarbătorilor populare româneşti.

Zilele târgului vor fi animate şi de petreceri, momente artistice, iar vizitatorii vor putea degusta din produsele tradiţionale româneşti, dar şi internaţionale. Şi pentru că este sărbătoare, la târg minunate exponate lucrate manual, de meşterii populari a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.

Organizatorii promit distractie pentru toti participantii alaturi de preparerea in natura a produselor traditionale romanesti: paine de casa, fasole cu ciolan la ceaun, gulas etc., iar atmosfera de sarbatoare va fi sustinuta de un carusel de distractii amplasat in centrul locatiei pe toata perioada targului, dar si de concerte sambata si duminica, printre invitati aflandu-se Jean de la Craiova.

Zilnic, de la orele 9 dimineaţa pana seara tarziu târgul va fi deschis gratuit vizitatorilor de toate vârstele.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite