Parcări în locul maşinilor abandonate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 370 de maşini abandonate în sectorul 2 al Capitalei vor fi ridicate de către autorităţi, iar locurile pe care acestea le ocupă vor fi închiriate bucureştenilor care au autovehicule şi domiciliază în zone limitrofe acestora.

„Într-o săptămână începem să le ridicăm. Au fost sub observaţie timp de 6 luni, am lipit pe el avertismentul că urmează să fie ridicate şi le vom duce pe un teren din Voluntari unde, în 30 de zile, pot fi recuperate contra cost, în caz contrar vor fi transformate în fier vechi“, a explicat Anatol Albu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 2.

450 de noi locuri de parcare
Pe lângă aceste locuri, autorităţile intenţionează să înceapă, de luna viitoare, construcţia a 450 de noi locuri de parcare în 30 de zone. „Sunt terenuri din domeniul public, libere de construcţii. Până în toamnă vor fi gata“, a mai precizat Anatol Albu.

Cele mai multe locuri, 82, vor fi amenajate pe Strada Marcu Almaşu, la numerele 9-11, iar pe strada Vergului nr. 12 vor fi construite 52 de noi locuri de parcare. Alte zone în care vor mai fi construite locuri de parcare sunt Strada Herţa (61 de locuri), Strada Vasile Băcilă (44 de locuri), Şoseaua Pantelimon (57 de locuri), Strada Maşina de Pâine (23 de locuri), Aleea Hobiţa (15 locuri), Strada Radovanu (14 locuri), Strada Delfinului (14 locuri), Strada Cocostrârcului (10 locuri), Strada Sandu Clucerul (9 locuri), Strada Latină (7 locuri) şi strada Matei Voievod (6 locuri).    

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite