Parcări-lego la periferia Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea va începe de anul viitor să monteze parcări-lego la periferia Bucureştiului şi parcaje subterane în Centru. Modelul parcărilor de tipul jocului Lego vor putea adăposti

Municipalitatea va începe de anul viitor să monteze parcări-lego la periferia Bucureştiului şi parcaje subterane în Centru.

Modelul parcărilor de tipul jocului Lego vor putea adăposti aproximativ 200-300 de autoturisme. “Am cerut de la fiecare sector câte cinci locaţii de la marginea Bucureştiului şi deocamdată au identificat zone precum Moghioroşi, Ferentari, Big Berceni sau Rahova”, a declarat, pentru „Adevărul“, Mădălin Dragomir, directorul de la Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei.

Mai mult, directorul Direcţiei Transporturi, Drumuri şi Sistematizarea Circulaţiei, Ion Dedu, a declarat că tot de anul viitor se vor construi şi parcări subterane în special în zona centrală. Piaţa Revoluţiei, Piaţa Palatului, Gara de Nord, Palatul Regal, Piaţa Alba-Iulia şi zona Hanul lui Manuc sunt câteva dintre primele locuri propuse.

peste 500 de locuri de parcare

El a adăugat că “se vor face parcări subterane şi supraterane, în funcţie de terenul disponibil. Cele menţionate vor avea în jur de 500-600 de locuri fiecare şi vor fi subterane”.  Parcările vor intra anul viitor în lucru, pentru că încă nu există un buget pentru acestea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite