Parastas pentru Mădălina la Ploieşti şi la Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nouă zile de la moartea Mădălinei Manole, părinţii i-au făcut o slujbă de pomenire la Ploieşti, iar soţul acesteia, Petru Mircea, a împărţit pomeni şi colivă vecinilor din Otopeni.

Aproape de amiază, Mircea, împreună cu micuţul Petru, au plecat spre Ploieşti, pentru a fi prezenţi la mormântul artistei.

Încă de la primele ore ale dimineţii, părinţii Mădălinei Manole, alături de rudele apropiate, au venit la Biserica Sfânta Treime din cartierul ploieştean în care solista a copilărit pentru a-i face primul parastas după înmormântare.

Sfâşiaţi de durere, părinţii solistei au stat rezemaţi pe parcursul întregii slujbe în strana bisericii. În timpul celor trei ore cât a durat slujba, tatăl artistei a ieşit în curtea bisericii pentru a lua o sticlă de apă rece din care s-au răcorit membrii familiei. Reprezentanţii presei nu au avut acces să filmeze în interiorul lăcaşului de cult pe parcursul liturghiei.

La sfârşitul slujbei, tatăl Mădălinei Manole a împărţit colivă şi lumânări aprinse reprezentanţilor presei şi celorlalţi ploieşteni aflaţi în preajma bisericii, fără însă a dori să facă vreo declaraţie. Imediat după terminarea parastului, părinţii solistei au mers direct acasă, fără a trece pe la Cimitirul Bolovani unde se odihneşte trupul copilului lor.

La cimitir a fost doar fratele

La mormântul Mădălinei Manole, ploieştenii continuă să aducă flori şi să aprindă lumânări. Printre admiratorii, vecinii şi cunoştinţele care au venit să aducă flori la mormântul artistei a venit la prânz şi fratele acesteia, părinţii rămânând la biserică. Toţi cei care au venit astăzi la cimitir pentru a-şi comemora rudele s-au oprit şi pe la mormântul solistei aflat pe aleea principală, pentru a se închina şi a se ruga pentru sufletul îndrăgitei cântăreţe.
 
„Este păcat că s-a dus aşa de repede. Era o fată în floarea vârstei, care de-abia acum începea să-şi trăiască viaţa. Vai de părinţii care-şi înmormântează copiii”, ne-a spus Elena Ilie, venită la cimitir să-l pomenească pe soţul ei care decedase acum un an.

Mircea Petru a plecat la Ploieşti

După ce a împărţit pomeni şi colivă vecinilor din Otopeni, soţul solistei, împreună cu micuţul Petru, a plecat spre Ploieşti, în jurul orei 11.30.

În timp ce a ieşit pe stradă şi a dat de pomană pentru sufletul Mădălinei câteva pachete şi colivă, Mircea a refuzat să comenteze în vreun fel  faptul că părinţii au ales să facă o slujbă separată, la Ploieşti. „Este creştinesc să dau de pomană“, a spus abătut Mircea, cerând presei încă o dată discreţie. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite