Până unde merge prietenia dintre un om şi un câine: la -13 grade, un bărbat a dat ultima haină de pe el unui maidanez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La temperaturi şi de minus 20 de grade, patrulele PLMB au reuşit să-i strângă pe mulţi dintre cei care se chinuiau să supravieţuiască prin canale, scări de bloc sau parcuri.

Astfel,  în cele aproximativ două săptămâni de la debutul misiunii speciale, patrulele din cadrul Serviciului Intervenţii şi Serviciului de Ordine Publică ale PLMB au ajutat 127 de oameni. Unul dintre cele mai impresionante cazuri a fost cel a al unui bărbat fără casă care, înainte de a fi transportat către adăpost, a cerut ca haina sa să fie lăsată pe banca unde fusese găsit pentru a-i ţine de cald Emei, un câine care îi ţinea companie de mai mulţi ani.

În prezent, bărbatul se află la unul din centrele de asistenţă socială din Capitală, unde a primit tratament şi hrană. Câinele - pentru care omul străzii şi-a lăsat haina în urmă - a fost, la rândul său, recuperat de poliţiştii locali.

Alte cazuri speciale au fost cele ale unui tânăr de 19 ani găsit îmbrăcat doar in bluză de trening la -13 grade, al unui bărbat de 33 de ani dat afară din casă de copiii săi şi al unor minori, printre care unul de 14 ani din Baia de Aramă, fugit de acasă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite