Pamfletul lui Tudor Chirilă: „E criză. De ce nu mă sinucid? De ce aleg viaţa?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul trupei Vama avetizează că cele scrise pe blogul său sunt doar ficţiuni. Deşi ia în calcul mai multe variante de suicid,  concluzia sa este că trebuie să trăiască.

„Domle', nu poţi să te sinucizi aşa, oricum. Am văzut că acum, în vreme de criză, oamenii mai aleg să-şi rezolve problemele luându-şi Viaţa. Adio, Viaţă, adio, probleme. Cam aşa stă treaba. M-am gândit şi io la treaba asta cu sinuciderea ca să rezolv problemele, dar am ajuns la concluzia că mai multe probleme îmi fac dacă încerc să mă sinucid. E complicată treaba, mai ales dacă alegi să mori cu steif. Pentru că, dacă te ştie lumea, nu poţi să te omori oricum, trebuie să ţii cont şi de imagine“, scrie Tudor Chirilă. (...)

„Aleg să trăiesc“


„Sunt deprimat şi trist că trăim într-o societate, într-o Românie, în care ţi se pun atâtea beţe în roate în orice ai întreprinde. Aleg astfel să trăiesc pentru că eu nu vreau să umblu cu jumătăţi de măsură şi doresc să rămân un profesionist în orice aş face. Nu înţeleg de ce am ajuns în situaţia că iniţiativa sau demersul personal să întâmpine o asemenea dificultate în a se realiza.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite