Pamela Anderson face reclamă pentru salvarea maidanezilor din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta internaţională se implică în salvarea câinilor din România, potrivit Asociaţiei americane Romania Animal Rescue.

Astfel, frumoasa actriţă, fost iepuraş Playboy, va filma săptămâna viitoare pentru o campanie de ajutorare a câinilor de la noi din ţară. Ea va filma alături de trei căţeluşi români care se numesc Elizabeth, Wiggy şi Sara.

Mai citiţi şi:

Pamela Anderson, în România pentru o petrecere exclusivistă

Romania Animal Rescue  a sterilizat peste 8.700 de animale în România şi oferă sterilizare gratuită pentru animalele de companie ale persoanelor fără posibilităţi financiare. De asemenea, asociaţia se mai ocupă şi de sterilizarea gratuită a maidanezilor.

Pamela Anderson nu este la prima iniţiativă de implicare în salvarea animalelor, ea fiind membru PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

O altă apărătoare a drepturilor animalelor de la noi din ţară este Brigitte Bardot. Celebra actriţă franceză a trimis în urmă cu câteva luni o scrisoare autorităţilor române, în care trage un semnal de alarmă că planul de omorâre a maidanezilor nu corespunde normelor europene. Fundaţia care îi poartă numele luptă împotriva cruzimii oamenilor, iar pe site-ul instituţiei problema maidanezilor din Bucureşti a fost intens dezbătută.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite