Bucureşti: Nume mari la Sala Palatului, în concertele lunii noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna noiembrie sunt aşteptaţi la Bucureşti artişti renumiţi, a căror muzică vizează un public pasionat şi cunoscător.


Programul include evenimente muzicale deosebite, care debutează mâine cu Alessandro Safina, pe scena Sălii Palatului.

Renumitul muzician, care mai întâi s-a remarcat în domeniul muzicii de operă, în „Boema” şi „Evgheni Oneghin”, este, astăzi, consacrat ca un compozitor şi cântăreţ de operă pop.

El a semnat coloana sonoră a filmului „Moulin Rouge” cu Nicole Kidman şi a cântat alături de celebra artistă britanică Sarah Brightman în turnee mondiale, din Mexic până în Asia.

Artistul italian va evolua într-un concert 100% live, într-un decor romantic, împodobit cu flori, alături de o formaţie de peste 40 de muzicieni.
 
Sandra, în topul preferinţelor

Cel mai aşteptat concert al lunii este cel de la 6 noiembrie, care va avea loc tot pe scena Sălii Palatului, susţinut de Sandra.

Legendă a muzicii internaţionale, considerată „Regina Muzicii Disco” din anii ’80, Sandra este cunoscută în întreaga lume pentru hiturile sale “Maria Magdalena”, “In the Heat of the Night”, “Everlasting Love”, “Hi, Hi, Hi”.

Artista de origine germană a fost căsătorită cu muzicianul român Michael Creţu, care i-a fost compozitor şi producător.

În concertul pe care îl va susţine la Bucureşti, Sandra va cânta renumitele sale şlagăre, dar şi piese noi de pe cel mai recent album al său, intitulat “Back to Live”, lansat în luna martie 2009.

Iubitorii de muzică bună vor avea prilejul să-i asculte, tot la Sala Palatului, pe celebrii Yann Tiersen din Franţa, la 4 noiembrie, şi pe John Lord, unul dintre fondatorii faimoasei trupe Deep Purple, care va concerta o zi mai târziu, la 5 noiembrie.
Mai multe informaţii despre concertele lunii noiembrie puteţi afla de pe site-ul iConcert.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite