Bucureşti: Demis Roussos va cânta pe 4 decembrie la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul de origine greacă Demis Roussos va sustine un concert extraordinar, pe 4 decembrie, la Sala Palatului. Pe langa repertoriul sau va canta si melodii precum “Ave Maria”, “Silent Night” sau “Amazing Grace”.

După succesul înregistrat anul trecut în România, Demis Roussos revine în această iarnă la Bucureşti pentru a susţine un concert unic de sărbători. El a acceptat invitaţia companiei Project Events de a reveni pe scena Sălii Palatului în data de 4 decembrie.

Demis Rousos va cânta atât piesele care l-au consacrat şi care i-au adus peste 100 de discuri de aur, platină şi diamant: „Forever and Ever”, „My Friend the Wind”, „Zorba”, „Goodbye, My Love, Goodbye”, „Someday”, „Lovely Lady of Arcadia”, dar şi piese care ne vor introduce în atmosfera sărbătorilor: „Silent Night”, „Amazing Grace”, „Ave Maria”, „Mary’s Boy Child”.

Numele adevărat al cântăreţului este Artemios Ventouris Roussos şi s-a născut în Alexandria, în Egipt, pe data de 15 iunie 1946. La începutul carierei, acesta a făcut parte din mai multe formaţii precum The Idols, We Five şi Aphrodite’s Child, aceasta din urmă fiind o formaţie de rock progresiv formată împreună cu Vanghelis Papathanassiou şi cu Loukas Sideras în timpul revoluţiei studenţilor de la 1968 din Franţa. În această formulă, cei trei au cunoscut succesul la nivel european cu piesa „Rain and Tears”. Deşi grupul s-a destrămat în 1972, Demis a mai colaborat pe parcurs cu Vangelis.

Odata cu debutul în cariera solo, Demis a înregistrat foarte multe succese, astfel încât piesele lui se găseau şi se găsesc în continuare pe primele poziţii în multe topuri din lumea întreagă! Anul acesta, pe data de 11 mai, Demis Roussos a lansat un nou album – „Demis”, acesta înregistrând numai în Franţa vânzări în prima lună de peste 80 000 de exemplare, urcând rapid cu hit-ul „Love Is” în vârful topurilor de profil din vestul Europei.

Biletele pentru acest concert vor fi puse în vânzare începând cu data de 14 septembrie şi vor avea preţuri între 80 şi 250 lei, în funcţie de categorie. Biletele se vor putea găsi la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Magazinul Muzica şi online pe www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro si www.calendarevenimente.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite