Bucureşti:Confesiunile maestrului Beligan, la Sala Mică a Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăseară, cu începere de la ora 19.00, actorul Radu Beligan va face confesiuni despre viaţă şi artă, prilejuite de apropiata aniversare a împlinirii vârstei de 91 de ani

Peste o lună, maestrul Beligan va intra în cel de al 92-lea an al vieţii, eveniment pe care îl sărbătoreşte, în avans, împreună cu publicul căruia i-a dăruit întreaga sa creaţie artistică.

Cu acest prilej, îndrăgitul actor va prezenta un spectacol-mărturie în care va relata povestiri despre personalităţi ale teatrului care i-au marcat destinul şi cariera, dar şi opinii personale despre teatrul românesc de astăzi.

Aflat de 70 de ani în slujba scenei româneşti, Radu Beligan s-a născut pe 14 decembrie 1918, reuşind să îşi contureze una dintre cele mai prestigioase şi mai prolifice cariere, jucând în zeci de spectacole de teatru, producţii cinematografice sau de televiziune.

Spectacolul-confesiune din această seară va fi însoţit şi de posibilitatea achiziţionării volumului autobiografic al maestrului Beligan, intitulat “Note de insomniac”, tipărit în doar 1000 de exmplare şi însoţite de autograful autorului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite