„Pădurea fermecată“ deschide stagiunea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cererea publicului, spectacolul va fi prezentat astăzi la Circul Globus. Spectacolul „Pădurea fermecată” al Circului Globus din stagiunea trecută a fost cerut de spectatorii ultimei reprezentaţii.

 La reprezentaţia din 20 septembrie, care a avut loc de Ziua Bucureştiului, părinţii şi copiii aflaţi în sală şi-au exprimat dorinţa, susţinută de aplauze îndelungate, ca acest spectacol să fie prezent şi în actuala stagiune la Circ&Variete Globus. Este pentru prima dată când un spectacol al circului înregistrează un astfel de succes, lucru explicabil datorită calităţii reprezentaţiei. Scenariul, decorul feeric şi numerele din spectacol au cucerit publicul.

Un show senzaţional

Timp de mai mult de două ore, atenţia spectatorilor va fi, în permanenţă, reţinută de succesiunea numerelor din program, multe dintre ele prezentate cu succes şi în străinătate. Printre cele mai performante momente se remarcă echilibristica mâini în mâini prezentată de Duo Badea şi “Tangoul aerian”, unul dintre numerele Circului Globus care a avut mare succes în străinătate, în care dansul la înălţime se îmbină cu elemente pe corzi elastice de bungee jumping.

Nu lipseşte nici baletul aerian cu eşarfe prezentat de trupa Almas şi dresura de tigri siberieni şi piton, o combinaţie rară şi foarte riscantă.

150 de costume

Decorul spectacolului este baroc şi fantastic, cele peste 150 de costume ale artiştilor sunt strălucitoare şi îndrăzneţe. Astfel, povestea celor câteva personaje comice, “Ciucureii”,  porniţi în căutarea secretului vieţii veşnice, sub îndrumarea a trei ursitoare, interpretate de Anca Sigartău, Maria Buză şi Liana Lungu, se desfăşoară, captivant, în Pădurea fermecată.

Franco, “şeful” tigrilor

Felinele mari de la Globus - tigrii albi, tigrii siberieni şi leii albi - sunt nu doar extrem de frumoase, ci şi adevăraţi artişti. În toate spectacolele în care apar, ele câştigă admiraţia publicului, prin înfăţişare şi “profesionalism”. În “Pădurea fermecată”, spectatorii îl vor reîntâlni pe Franco, ce are deja statut de vedetă, fiind recunoscut drept “şeful” periculoşilor tigri siberieni, Zara, Baghera, Nera şi Juli, alături de care evoluează, sub bagheta dresorilor Mioara Igna şi Adrian Radu.

Când poţi să vezi spectacolul

Toţi cei care încă n-au văzut „Pădurea fermecată“ îl pot vedea în noua stagiune, care se deschide astăzi, de la ora 11.00. Spectacole sunt programate şi mâine, de la orele 11.00 şi 18.30. În 2008, la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Circ de la Bucureşti, Circul Globus a câştigat marele trofeu, în competiţie cu trupe din Germania, Italia şi Ungaria.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite