PUZ-ul Bordei, din nou la aprobat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Primăria Capitalei nu a ajuns la niciun consens cu omul de afaceri Costică Constanda, actualul proprietar al parcului Bordei, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal

Deşi Primăria Capitalei nu a ajuns la niciun consens cu omul de afaceri Costică Constanda, actualul proprietar al parcului Bordei, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal se află din nou pe ordinea de zi a consilierilor municipali.
Este vorba de terenurile situate în Strada Turgheniev 11-15 şi Bd. Aviatorilor 110-112. Contactat de ziarul Adevărul, avocatul omului de afaceri a lăsat să se înţeleagă că, dacă acest PUZ ar fi aprobat, procesul care se află în instanţă între cele două părţi ar putea înceta. "Procesul nu ar mai avea sens, întrucât tocmai acest PUZ este obiectul său", a declarat avocatul Traian Briciu. De asemenea, dacă nu se aprobă la parametrii solicitaţi de domnul Constanda, tot este posibil ca obiectul procesului să nu mai existe, în cazul în care se ajunge la o înţelegere. Traian Briciu a susţinut că, dacă aleşii locali ar verifica registrele primăriei, ar observa că zona nu a fost niciodată trecută între parcuri. Consilierul juridic care se ocupă de acest caz din partea CGMB, Marius Brumuşescu, consideră, în raportul de specialitate înaintat Consiliului, că pentru soluţionarea conflictului nu există decât două soluţii: aprobarea PUZ-ului solicitat sau judecarea procesului până când magistraţii vor lua o hotărâre definitivă şi irevocabilă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite