PRIMELE FOTOGRAFII Cum a fost la nunta Alinei Sorescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au logodit la Florenţa, au plănuit să-şi unească destinele într-un castel din Toscana, dar au făcut nunta în România.

La doi ani după ce s-au cunoscut, cântăreaţa Alina Sorescu (24) şi designerul Alexandru Ciucu (34) şi-au jurat dragoste eternă în faţa lui Dumnezeu, a familiei, a naşilor Nicoleta şi Radu Marian şi-a celor mai apropiaţi amici. Ziarul Click! a prezentat povestea nunţii. 
Pe 12 septembrie, domeniul Ştirbey s-a populat cu oaspeţi. Alex a sosit călare pe un armăsar alb, iar Alina a fost adusă de-o caleaşcă albă, trasă de doi murgi falnici.


„Am mers vreo 50 m pe aleea cu brazi. E ca un drum iniţiatic, ca în «Gladiatorul», sugerând o cale dreaptă în viaţă", a povestit mândru Alex.
„A fost şi-o muzică deosebită. Am căutat o coloană sonoră de poveste, de film, «Falling in Love».Când a apărut Alex, s-a schimbat cu tema «Tara» din «Pe aripile vântului». Alex a coborât de pe cal, a fost ajutat de cavalerul de onoare Vlad Miriţă să-şi îmbrace redingota şi a rămas să mă aştepte pe covorul roşu, în timp ce eu veneam din partea opusă cu caleaşca", completează Alina.

image



Au exersat dansul miresei timp de două luni

După ce-au trecut de emoţiile de la biserică, unde au fost cununaţi de doi preoţi, însurăţeii au mai avut un „test" de trecut: dansul miresei, pentru care s-au pregătit timp de două luni.

image
image

Lecţiile de dans au fost predate de profesioniştii MIhai şi Elwira Petre.

image

Mireasa nu s-a lăsat furată, spre surprinderea invitaţilor şi a amicilor lui Răzvan Popescu, care au complotat în acest sens. În cele din urmă, ei s-au lăsat păgubaşi, în schimb le-au dedicat o poezie mirilor, pe care Răzvan a citit-o cu multă solemnitate: „De azi, tânăra mireasă/ Va fi Ciucu, nu Sorescu/ Dar la cât e de frumoasă/ Aş fi vrut-o a fi Popescu./ Cel care i-a dat iubire/ Alături de al său nume/ Este Alex, mândru mire/ Creatorul de costume./ Vă doresc povestea voastră/ Să nu moară niciodată/ Şi cu drag, din partea noastră,/ «La mulţi ani», «Casă de piatră»".

Meniu rafinat şi tort cu cinci etaje

Mirii au inclus în meniu specialităţi italieneşti ca bruschette, mozarella, somon fumé şi prosciutto al melone, alături de tradiţionalele sarmale româneşti şi de viţelul şi berbecuţul la proţap.

image

Tortul Amarena (de ciocolată şi vişine confiate), îmbrăcat în marţipan ivoire fronsat şi ornat cu trandafiri grena, a fost servit la finalul unui meniu cu bucate atent selecţionate, şi româneşti, şi italieneşti, şi udat din plin cu vin din podgoriile regiunii Chianti.


image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite