PREMIERĂ Poliţiştii le caută joburi bişniţarilor din Rahova şi Ferentari. Vezi care sunt primele oferte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Secţiei 19 de Poliţie încheie astăzi un protocol cu reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) pentru găsirea unor joburi pentru bişniţarii de ţigări din Rahova şi Ferentari. Poliţiştii consideră că prin recalificarea profesională, infractorii vor renunţa la deprinderile de până acum.

Exasperaţi de insistenţa vânzătorilor de ţigări fără timbru aduse de prin Moldova sau Ucraina, care oricât de multe amenzi ar aduna, tot vin, în fiecare dimineaţă, „la muncă“, poliţiştii încearcă o nouă metodă: să le găsească locuri de muncă infractorilor.

Din bişniţar, bucătar sau ospătar

Oferta nu este foarte variantă, în momentul de faţă, dar abia astăzi se semnează protocolul. „De la începutul anului până acum au fost date peste 1.000 de amenzi. E clar că această metodă nu îi determină să renunţe la activitatea lor. Astfel, astăzi, şefii Secţiei 19 vor semna un protocol cu reprezentanţii ANOFM pentru găsirea unor oferte de muncă dedicate lor: de bucătar, de ospătar, de croitor şi ce s-o mai găsi“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul-şef Christian Ciocan.
El a mai spus că joburile vor fi afişate la avizierul secţiei.

 


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite