PREMIERĂ Jack Sparrow, de patru ori pirat Vezi aici trailerul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aventură, acţiune şi mult umor sunt ingredientele noii producţii Walt Disney, „Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi”. Filmul a intrat de astăzi pe ecranele cinematografelor din Bucureşti. Diseară, de la ora 19.30, la Baneasa Drive in Cinema, îndrăgiţii piraţi îi aşteaptă pe cinefili să se fotografieze la locul special amenajat din incinta drive in cinema-ului.

În filmul regizat de Rob Marshall, „Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi/ Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, Johnny Depp a îmbrăcat pentru a patra oară hainele hippie-chic şi bijuteriile gotice, descriind personajul său: „Jack Sparrow este unul din acele personaje pe care publicul, ca şi mine, nu doreşte să îl vadă schimbându-se”. Găselniţa pentru noul episod al aventurilor piraţilor este „Fântâna Tinereţii”: căpitanul Jack Sparrow, Angelica, Blackbeard şi Barbossa vor să „fure” anii rămaşi de viaţă ai celuilalt şi pleacă într-o călătorie . Penelope Cruz o interpretează pe Angelica, o femeie fără scrupule şi o iubire mai veche a piratului.

image

Chitaristul Keith Richards, tatăl lui Depp

Acţiunea filmului debutează în vechiul port din oraşul Cadiz din sudul Spaniei, continuă pe cheiurile umede din Londra şi îi conduce apoi pe spectatori până în jungla unei insule din Caraibe. Jack Sparrow se întâlneşte din nou în această călătorie şi cu tatăl său, jucat de Keith Richards, chitaristul legendarei trupe The Rolling Stones, al cărui chip ridat dovedeşte - aşa cum o recunoaşte de altfel în film - că nu a descoperit preţioasa licoare capabilă să îi ofere tinereţea veşnică.



Johnny Depp nu s-a plictisit de rolul piratului şi promite şi a cincea serie: „Referitor la Căpitanul Jack, simt că încă mai sunt multe lucruri de făcut şi multe lucruri de care să ne amuzăm. Când eşti înconjurat de forţe atât de creatoare, posibilităţile sunt infinite”, a spus Depp. „Provocarea constă în a găsi ingrediente noi şi pentru acest lucru trebuie să le mulţumesc copiilor mei care m-au lăsat să urmăresc timp de trei ani desene animate alături de ei”, a explicat actorul american.

Johnny Depp este partenerul de viaţă al actriţei şi cântăreţei franceze Vanessa Paradis. Cele două vedete au împreună doi copii - o fată şi un băiat - născuţi în 1999, respectiv în 2002.

Unde vedeţi astăzi filmul

Cinema City Cotroceni
Cinema City Sun Plaza
Cinema Pro
Cityplex
Cotroceni VIP
Hollywood Multiplex
Light Cinema
Movieplex Cinema Plaza România
Samsung IMAX

image
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite