VIDEO PLANTAŢIE DE CANABIS ÎN PĂDURE, LA SNAGOV Au crescut plantele după ce s-au uitat la documentare şi au fost reţinuţi când au venit să culeagă recolta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi suspectaţi că au înfiinţat o cultură de canabis într-o pădure din Snagov au fost prinşi. Poliţiştii i-au depistat  în flagrant pe suspecţi în timp ce recoltau plantele ajunse la maturitate. Asupra lor a fost găsită o cantitate de 2,720 kg. de fragmente vegetale de canabis, destinate comercializăii.

În perioada iulie - august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au documentat activitatea infracţională a doi bucureşeni în vârstă de 24 respectiv 27 de ani care sunt bănuiţi că au înfiinţat şi întreţinut, în pădurea Gruianca din localitatea Snagov, judeţul Ilfov, o cultură de canabis.

În urmă cu două zile, ei au fost prinşi în flagrant în timp ce recoltau o parte din plantele de canabis (cele ajunse la maturitate), asupra lor fiind depistate 2,720 kg. de fragmente vegetale de canabis, destinate comercializăii.

132 de găleţi de canabis

Cultura de canabis a fost sădită în 132 de găleţi menajere de plastic ce au fost abandonate de suspecţi împreună cu restul plantelor ce nu ajunseseră la maturitate, acestea din urmă fiind distruse.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reţinerea pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc, în modalitatea cultivării şi deţinerii în vederea vânzării. Ieri, ei au fost prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

„Suntem la prima chestie de genul ăsta. Ne-am uitat la documetare despre creşterea plantelor de canabis, au declarat ei poliţiştilor“.     

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite