Elan Schwartzenberg este noul patron la Realitatea TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat pentru Realitatea TV că a devenit proprietarul a 92% din acţiunile Realităţii TV. Managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, a declarat că schimbarea acţionarului nu afectează contractul de management semnat pe cinci ani.

UPDATE Elan Schwartzenberg  a anunţat că va susţine luni dimineaţă o conferinţă de presă pe această temă. El a declarat că ar dori să participe luni seara la o emisiune specială la Realitatea TV în care să fie intervievat "de toţi jurnaliştii respectabili ai postului".

UPDATE Sebastian Ghiţă a spus, pentru Mediafax, că Elan Schwartzenberg nu poate să fie managerul Realitatea TV şi nu poate să fie implicat în managementul televiziunii.

"Domnul Elan Schwartzenberg nu poate să fie managerul Realitatea. El nu poate să fie implicat în managementul Realitatea", a spus Sebastian Ghiţă.

Sorin Ovidiu Vîntu urmează să anunţe luni, potrivit unor surse Impactnews, predarea trustului Realitatea-Caţavencu omului de afaceri Elan Schwartzenberg. Conform aceloraşi surse, contractului de management al lui  Sebastian Ghiţă nu va fi afectat.

Numele celui care urmează să preia trustul Realitatea este Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu, un nume vehiculat chiar de la începutul scandalului dintre Vîntu și Ghiță. Omul de afaceri nu a putut fi contactat telefonic.

Dovada ca cei doi sunt in relatii foarte apropiate si duc negocieri in acest sens o dovedeste si vizita lui Schwartzenberg, in octombrie 2010, pe care acesta i-a facut-o la spitalul Floreasca lui S.O.V., insotit de preşedintele Consiliului de Administraţie al grupului Realitatea-Caţavencu, Sorin Freciu.

image

Mihaela Radulescu despre Elan Schwartzenberg: “Face afaceri murdare şi este puşculiţă pentru banii unor grei politicieni”

Cunoscut mai degraba ca "fostul sot al Mihaelei Radulescu", Schwartzenberg detine o avere estimata la 50 de milioane de euro. In luna martie 2009, cand cei doi au divortat, Mihaela Radulescu a lansat mai multe acuzatii grave la adresa omului de afaceri printr-o scrisoare trimisa presei.

“Am sentimentul ca traiesc viata altei femei in acest moment. Am fugit de un sot care ma insela si care incepuse sa traiasca cum traiesc mai toti milionarii cu bani facuti peste noapte - smechereste, in orgii sexuale si financiare”, scria vedeta atunci. (...)  “Il veti regasi (pe Elan Schwartzenberg, n.r.) bine ascuns, deci trebuie sa cautati bine, in toate campaniile electorale, cand de-o parte, cand de cealalta, il veti regasi in off-shore-uri indepartate. In terenuri dintre cele mai disputate si chiar drept pusculita pentru banii unor grei politicieni din tara asta fara stapan”, potrivit aceleiasi scrisori citate.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite