PERCHEZIŢII ÎN ILFOV 30 de descinderi, pentru prinderea a 28 de hoţi de locuinţe din clanul Pantilimon. Prejudiciul se ridică la 100.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineţaă au loc 30 de percheziţii în mai multe case ale membrilor clanului Pantilimon, specializat în furturi din locuinţe, societăţi comerciale şi tâlhării. Sunt căutate 28 de persoane, după ce au fost depuse 25 de plângeri la poliţie, prejudiciul iniţial ridicându-se la 400.000 de lei (aproximativ 100.000 de euro).

UPDATE 8.30: Până în momentul de faţă două persoane au fost aduse la audieri. Trei membrii ai grupării, dintre cei căutaţi de oamenii legii, sunt consideraţi a fi capii clanului. La locuinţele suspecţilor au fost găsite mai multe bijuterii, bani şi trei arme: două pistoale şi o armă de tir.

Hoţii acţionau, în general, în Bucureşti sau în mai multe localităţi din Ilfov – în Snagov, Otopeni sau Bragadiru. Cu toate acestea, ei ajunseseră să fure chiar şi în străinătate: în Spania, Danemarca sau Germania.

Clanul Pantilimon este specializat pe furturi din locuinţe, din societăţi comerciale sau tâlhării. În total, sunt 28 de persoane vizate care sunt aduse, pentru audieri, la sediul Poliţiei Ilfov.

Percheziţiile se fac în momentul de faţă în mai multe locuinţe din localităţile Dobroeşti, Voluntari, Pantelimon şi în mai multe cartiere din Capitală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite