Ovi: „Acesta este doar începutul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula Seling şi Ovi au făcut fericită o ţară întreagă, dar şi-ar fi dorit să fie mai sus pe podium. Cei doi cântăreţi au sărbătorit „bronzul” Eurovision de îndată ce s-au convins, în perfecţionismul lor, că locul trei reprezintă o victorie.

Cu un „scor“ total de 162 de puncte, Paula Seling şi Ovi s-au clasat pe locul trei la Eurovision. Turcia a ocupat cea de-a doua poziţie în clasament, cu 170 de puncte acumulate, iar Germania, reprezentată de tânăra Lena, a câştigat concursul cu 262 de puncte acumulate.
Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, Norvegia şi Suedia au oferit fiecare câte 10 puncte prestaţiei României, iar Marea Britanie i-a pe reprezentanţii noştri cu patru puncte.

Album împreună
„Va trebui să ne trezim. Noi ne-am dorit foarte mult să câştigăm şi am realizat cât este de greu să câştigi un concurs în circumstanţele actuale din Europa, mai ales din perspectiva României”, a declarat azi-noapte Ovi.

Atât el, cât şi Paula sunt recunoscători pentru locul câştigat, chiar dacă n-au înţeles exact principiile sub care se votează.
„Mie mi-a plăcut foarte mult Danemarca şi mi s-a părut nedrept ca ei să fie atât de în urmă, iar dacă în locul Germaniei ar fi fost Danemarca probabil că aş fi fost foarte fericită. Turcia mi-a plăcut foarte mult din start tocmai pentru că n-a fost o piesă pentru Eurovision“, a declarat Paula. Cei doi vor continua să lucreze împreună la un album, pe care îl au în pregătire, pentru că duo-ul de la Oslo „a fost doar începutul”.

Susţinuţi de fani
Cu banderole pe cap, cu însemnele Eurovision, emoţii şi aplauze. Aşa au petrecut fanii din oraşul natal al lui Ovidiu Cernăuţeanu. Adunaţi pe terasa Enjoy Pub, singurul local unde artistul Ovi a susţinut două concerte pentru botoşăneni, la lumina lumânărilor roşii simbolizând jocul cu focul din melodia artiştilor, fanii au scandat numele concetăţeanului care, împreună cu Paula Seling a reprezentat România în Finala Eurovision 2010.

Prestaţia celor doi a fost răsplătită cu aplauze, cei care au vizionat finala la plasmele amplasate în interiorul localului şi pe terasă, fiind mândri că un botoşănean a ajuns atât de departe. “Bravo Ovi! Superb! Era şi timpul să avem şi noi un reprezentant de seamă la Eurovision”, a spus Cristi, unul dintre fanii care a ales să vizioneze finala de pe terasa localului Enjoy Pub.

În schimb, părinţii artistului Ovi, respective Ana şi Constantin Cernăuţeanu, au sărbătorit din faţa micilor ecrane.

"Ne aşteptam la un astfel de loc pentru că noi am sperat la un loc bun. Ne-am bucurat de fiecare punct pentru că s-au adunat. Mulţumim tuturor care au fost de partea lor şi ne-au ajutat să obţinem un loc bun", a spus Constantin Cernăuţeanu.

Premiul cel mare, în Germania
Lena, în vârstă de 19 de ani, a participat la conferinţa de presă imediat după ce şi-a primit trofeul de la Alexander Rybak, câştigătorul ediţei precedente a Eurovision. „Sunt şocată şi fericită, sunt atât de multe lucruri la care mă gândesc. Mă simt recunoscătoare. Să câştigi este un sentiment plăcut, dar nu este totul. Este grozav, dar nu durează o viaţă aşa că încerc să mă bucur cât pot de mult acum”, a declarat cântăreaţa.

MÂINE ÎN ADEVĂRUL
Interviul cu Paula şi Ovi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite