VIDEO Organizatorul „Miss Piranda", arestat preventiv pentru trafic de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Iova, zis Ion Petrişor, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile fiind învinuit că este liderul unei grupări care se ocupă de contrabandă cu ţigări de provenienţă Ucraina şi Republica Moldova.

Omul este învinuit de procurorii DIICOT (Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism) că face parte dintr-o reţea organizată care se ocupă de contrabanda de ţigări.

În urma a 50 de percheziţii făcute de procurori în municipiul Bucureşti şi judeţele Suceava, Botoşani, Constanţa, Covasna şi Neamţ alte zece persoane au fost închise. La audieri au fost aduse peste 55 de oameni.

De asemenea, au fost confiscate 11 autoturisme, 100 de telefoane mobile şi trei pistoale.

A fost găsită şi o cameră de termoviziune folosită de cărăuşi atunci când treceau graniţa pentru a-i vedea pe oamenii legii.

Reţeaua acţiona în Constanţa, Neamţ, Suceava, Covasna şi Botoşani.

Au fost confiscate peste zece milioane de ţigarete (jumătate de milion de pachete de ţigări de diferite mărci provenind din Republica Moldova şi Ucraina). Valoarea prejudiciului, doar pentru marfa confiscată, se ridică la 5 milioane de lei (peste 1,1 milioane de euro).




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite