Organizatorii Bon Jovi se răzgândesc! Opresc vânzarea biletelor la categoria Diamond Circle

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Denisa Săndulescu, general manager D&D East Entertainment, a făcut astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, precizări cu privire la preţul biletelor din zona Diamond Circle.

SURPRIZĂ 700 de fani vor vedea Bon Jovi dintr-o nouă zonă, Diamond Circle

"Această zonă a fost iniţial dedicată unuia dintre sponsorii noştri, care era dispus să preia aceste 700 de bilete, ceea ce nu a mai intrat în domeniul activităţilor acestuia. Decizia mea, împreună cu managementul formaţiei, a fost de a ieşi spre vânzare cu categoria Diamond Circle, care se regăseşte pe plan internaţional, la toate locaţiile din cadrul turneului “Open Air”. După reacţiile negative pe care le-am observat în reţelele de socializare, am insistat personal să oprim vânzarea biletelor Diamond Circle şi să suplimentăm cu cele 700 de bilete zona Golden Circle, conform cererii fanilor din România", a spus Denisa Săndulescu.

Ieri, organizatorii anunţau că pentru concertul Bon Jovi (10 iulie, Piaţa Constituţiei) va fi construită o nouă zonă în faţa scenei, numită Diamond Circle. Aceasta va avea o capacitate de 700 de locuri, chiar în faţa scenei, care va facilita spectatorilor o mai mare vizibilitate a concertului şi a trupei.

Biletele la această categorie costau 798,8 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite