Clanurile Capitalei: VIDEO Oraşul Chitila, „parc“ de maşini furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clanurile Geamănu şi Sadoveanu, care controlează sectorul 1 al Capitalei, „fac legea“ şi în oraşul ilfovean Chitila. Localitatea, înainte comună, nu are mai mult de 13.000 de locuitori. Cu toate acestea, aici sunt aduse multe din maşinile de lux furate în Capitală sau în împrejurimi.

În urmă cu un an, trei maşini furate, printre care şi un Maserati, care aparţinea unui cunoscut notar din Craiova, au fost găsite în curţile din Chitila ale membrilor clanului Sadoveanu.

Bolidul era parcat în faţa casei unuia dintre liderii grupării, pe care îl cheamă Ion Trandafir, zis şi Sadoveanu. 

Becali, prădat de Geamănu
Clanul Geamănu a căpătat notorietate în urmă cu un an, când membrii grupării i-au furat maşina lui Gigi Becali din faţa unui restaurant. Mercedes-ul S500 fusese lăsat cu cheile în contact, iar hoţii nu s-au lăsat rugaţi şi i-au luat-o în câteva secunde. Latifundiarul şi-a recuperat autoturismul în aceeaşi zi, la câteva ore de la incident, fără sprijinul poliţiei, folosindu-se de proprii oameni.

Patronul din Ghencea a declarat ieri că se gândeşte să le ceară 100.000 de euro despăgubiri membrilor clanului Geamănu dacă nu vor declara adevărul la procesul aflat în plină desfăşurare.

Aceeaşi grupare mafiotă i-a furat şi autoturismul lui Andrei, fiul politicianului Viorel Hrebenciuc, în luna aprilie a anului trecut. BMW-ul Seria 6 a fost furat de pe o stradă din sectorul 1, unde fusese lăsat pornit, dar a fost găsit după trei zile pe o stradă din sectorul 5.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite