Oprescu, obsedat de Facebook. Vezi ce fac edilii bucureştenilor pe rețeaua de socializare și ce poze și-au postat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vrei să știi unde va fi primarul Bucureștiului în următoarele ore sau ce-a făcut ieri, afli cu siguranță de pe profilul său sau de pe pagina sa oficială de Facebook. La fiecare dintre cele două adrese, Sorin Oprescu a adunat circa 5.000 de prieteni care-i urmăresc zilnic programul și fotografiile.

Cei care nu știu preferințele muzicale ale lui Sorin Oprescu, pot afla de pe pagina de acebook că e fan Phoenix, Aerosmith și Nicolae Herlea. De-a lungul timpului, a dat LIKE și paginilor Vrem autostrăzi, UNICEF, Amza Pellea ș.a.

Peste 300 de fotografii de la diverse acțiuni și vizite de lucru, comunicate și declarații de presă, precum și adresa de mail unde poate fi contactat, sorinoprescu.ro@gmail.com - toate acestea pot fi găsite pe pagina și pe profilul său din rețeaua de socializare.

Citește AICI cu ce se ocupă Vanghelie pe rețeaua de socializare

Tot aici, sute de persoane au fost alături de primar anul trecut, pe 7 noiembrie, când și-a pierdut tatăl, chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani.
La 9 decembrie 2010, fiindcă nu a mai avut loc pentru noi prieteni virtuali pe profilul său, a înviinţat o pagină pentru de fani.

Chiliman are peste 2.600 de prieteni virtuali

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, este pe Facebook din iulie 2009. În tot acest timp a adunat 2638 prieteni şi a postat 36 poze din diverse acţiuni ale primăriei.

image

Edilul postează zilnic linkuri către blogul său, precum şi înregistrări din emisiunile TV unde participă.

„Sectorul 1 înseamnă copilăria, adolescența și familia mea. M-am născut, am copilarit și am crescut pe străzile din acest oras care a fost, cândva, micul Paris și care, treptat, se reintoarce la normalitate", acesta este mesajul cu care îi întâmpină edilul pe prietenii virtuali.

Onțanu, zgârcit cu fotografiile

Neculai Onțanu, primarul sectorului 2, și-a făcut profil pe Facebook în februarie 2011, iar până acum a adunat numai 309 prieteni. Este însă extrem de activ la comentarii și le răspunde tuturor prietenilor virtuali care îi transmit întrebări.

În plus, a scris un editorial emoționant despre o familie din Colentina care și-a pierdut copilul din cauza etnobotanicelor și i-a invitat pe bucureșteni să i se alăture în lupta cu drogurile ușoare.

image

Din lista sa de preferințe aflăm că o place pe soprana Angela Gheorghiu și că e pasionat de tenis de câmp.

Onțanu este însă foarte zgârcit la capitolul fotografii: a postat doar una, alte șase fiind postate de prietenii săi virtuali.

Poteraș citează din Immanuel Kant

Și primarul sectorului 6, Cristian Poteraș, este prezent pe Facebook din 15 aprilie și a adunat până acum 530 de prieteni virtuali, cu care dialoghează zilnic: le mulțumește pentru urări și îi asigură că le va analiza sesizările. Nu postează, însă, ca alți edili, informații despre programul său ori detalii proiectele pe care le derulează.

A pus în schimb 9 fotografii, majoritatea în albumul "Lucrând în slujba sectorului 6", și a postat și citatul lui preferat, de Immanuel Kant:

Poteraş, primarul sectorului 6, şi-a făcut cont pe facebook în aprilie

„Imaturitatea este incapacitatea de a-ți utiliza inteligența fără a fi ghidat de o alta inteligență. Îndrăznețte să te folosești de mintea ta. Înțelepciunea este viața organizată. Inteligența unui individ se măsoară în cantitatea de incertitudini pe care e capabil să le suporte".

Tot de aici aflăm și ce muzică preferă: Miles Davis, Tom Waits, Pasărea Colibri şi Nicu Alifantis.

Ceilalți primari de sector, Liviu Negoiță și Cristian Popescu Piedone, nu și-au făcut încă un profil oficial pe Facebook.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite