Oprescu: "Circulaţia pe sub Pasajul Basarab ar putea fi reluată după 15 seprembrie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră pe arterele de sub Pasajul Basarab ar putea fi reluată după 15 septembrie, a spus, sâmbătă, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, în timpul vizitei pe care a făcut-o la şantierul pasajului împreună cu edilul Romei, Giovanni Alemanno.

În cea de a doua zi a vizitei sale la Bucureşti, primarul Romei, Giovanni Alemanno, a mers împreună cu Sorin Oprescu la şantierul de la Pasajul Basarab.

Edilul şef al Bucureştiului a spus că lucrările la Pasajul Basarab vor fi finalizate în acest an, aşa cum a promis, iar circulaţia rutieră pe sub pasaj ar putea fi reluată după 15 septembrie.

"Anul acesta se termină (Pasajul Basarab - n.r.), aşa cum am promis. Se lansează acum deasupra Griviţei podul hobanat, după care se montează şi se lasă în aşteptare şi încercare o perioadă de timp, pentru că nu e de joacă cu treaba asta", a arătat Oprescu, precizând că până în prezent s-au executat lucrări în proporţie de 85%.

Edilul Romei, Giovanni Alemanno, a discutat cu inginerii italieni, spanioli şi români prezenţi pe şantier, care i-au spus că Pasajul Basarab este cel mai lat din Europa aflat în construcţie, având o lăţime de 44 de metri.

Circulaţia pe mai multe porţiuni de drum din zona Pasajului Basarab este închisă temporar pentru realizarea lucrărilor la acest obiectiv.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite