Oprescu dă startul campaniei "Bucureştiul Respiră". Vezi ce program are astăzi Primarul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, de la ora 13.00 primarul general Sorin Oprescu va da startul campnaiei "Bucureştiul Respiră" de pe platoul din faţa Cercului Militar.

Campania ’’Bucureştiul Respira’’, iniţiată de Primarul General, prin Direcţia de Mediu, îşi propune informarea şi conştientizarea cetăţenilor şi a agenţilor economici asupra măsurilor ce trebuie adoptate pentru diminuarea prafului din Capitală.

În realizarea acestei campanii sunt implicaţi ca voluntari aproximativ 400 de elevi de liceu care vor acţiona în fiecare sector al Capitalei, distribuind pliante şi stickere cu informaţii legate de măsurile pe care primăria le implementează dar şi cu măsurile pe care bucureştenii trebuie să le respecte.

De la ora 10.0o Oprescu participă la dezbaterea "Democraţia la firul ierbii" organizată de Asociaţia ProDemocraţia. Evenimentul va avea loc la Hotel Capital Plaza. 
Evenimentul este o cercetare sociologică de amploare asupra percepţiei administraţiei publice de către cetăţean în Municipiul Bucureşti.

La dezbatere sunt invitaţi pe lângă primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, primarii de sector, consilieri din cadrul primăriilor de sector şi primăriei generale, reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale şi ai mass-media.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite