Opera Naţională vinde bilete online pentru spectacolele sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opera Naţională Bucureşti (ONB) a anunţat că biletele la spectacole pot fi achiziţionate şi online de pe site-ul instituţiei. Decizia conducerii Operei Naţionale de a adopta această modalitate de achiziţionare a biletelor vine în urma solicitării publicului. Măsura este valabilă începând de ieri.

„Pentru a răspunde solicitării publicului care ne-a sugerat vânzarea online a biletelor pentru a economisi timpul acordat deplasării la casa de bilete, începând din data de 22 septembrie biletele la spectacolele Operei Naţionale Bucureşti se pot achiziţiona online prin sistemul propriu de vânzare“, se anunţă în comunicatul Operei Naţionale Bucureşti.

Plata se efectuează prin card bancar. Sistemul de vânzare este disponibil la adresa www.operanb.ro/tickets, care poate fi accesată şi prin site-ul ONB, de pe pagina principală sau de pe pagina de Bilete.

Biletele la spectacolele Operei pot fi achiziţionate în continuare şi direct de la casa de bilete a ONB, de luni până duminică, între orele 09.00 şi 13.00 şi 15.00 şi 19.00. În acest caz, plata se efectuează în numerar sau prin card bancar.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite