UPDATE Chinezul care a ucis un om în Bucureşti a fost prins de poliţiştii francezi cu 20 minute înainte să fugă în Shanghai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean chinez a omorât, ieri, un om pe trecerea de pietoni din localitatea ilfoveană Voluntari. Şoferul a fugit de la locul accidentului, iar martorii spun că acesta nici măcar nu s-a oprit să acorde primul ajutor victimei, informează rtv.net.

Update 15.18
Oamenii legii susţin că şoferul chinez, C.L. (25 de ani), care a provocat accidentul mortal din Voluntari împrumutase maşina de la un prieten, tot chinez. După producerea accidentului, şoferul vinovat a abandonat maşina pe un câmp şi a aruncat numerele de înmatriculare. Iniţial, poliţiştii l-au dat în urmărire pe proprietarul maşinii, care a declarat ulterior că-i împrumutase autoturismul amicui său.

Acesta din urmă reuişise să fugă, între timp, din România, având biletul de avion spre Paris cumpărat în data de 12.11.2011. Din capitala Franţei, chinezul ar fi avut legătură directă spre Shanghai. Cu doar 20 minute înainte de decolarea aeronavei către Shanghai, poliţiştii francezi au reuşit să-l prindă pe chinezul care a făcut accidentul din Voluntari.



Click pe imagini pentru mai multe fotografii de la accidentul mortal produs de cetăţeanul chinez în Voluntari!

Update 12.30:
Chinezul şi-a cumpărat bilet de avion pe ruta Bucureşti - Shanghai, via Paris. Acesta a fost arestat pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris cu 20 de minute înainte de decolare.

Prinderea sa este este rezultatul schimbului de informaţii dintre Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională şi Biroul SIRENE de la Paris. El a fost arestat pe baza mandatului european", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Cristian Ciocan. Acum, vor fi făcute formele pentru predarea şoferului către autorităţile române. Ofiţerii români se vor deplasa la Paris pentru a-l escorta.


Update:
Chinezul care a omorât un bărbat pe trecerea de pietoni din Voluntari a fugit în Franţa. Bărbatula fost prins la Paris.

Victima accidentului este un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care muncea pe un şantier din zonă. Bărbatul a fost transportat în stare foarte gravă la spital şi a murit în scurt timp.

image

După accident, chinezul a încercat să îşi şteargă urmele. El a abandonat maşina pe un cîmp, a smuls numerele de înmatriculare şi le-a aruncat în curtea unui localnic. Oamenii care se aflau în zonă l-au văzut şi au alertat poliţia.

"Autoturismul se deplasa dinspre localitatea Afumaţi către municipiul Bucureşti şi a lovit un pieton care circula regulamentar. Acesta a fost transportat la spital în stare gravă şi a decedat în jurul orei 15.00", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada, citată de Mediafax.

Chinezul riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare pentru omor din culpă şi pentru că a fugit de la locul accidentului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite