Omizile au atacat din nou sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 4 a primit în ultima perioadă peste 200 de sesizări telefonice prin care locuitorii unor zone din sectorul 4 au semnalat faptul că arborii din jurul imobilelor, din parcuri, zone verzi şi aliniamente stradale au început să fie „populaţi” de omizi.

Pentru a preîntâmpina situaţia de anul trecut, când sectorul 4 s-a confruntat cu o adevărată invazie, Primăria adresează un apel ferm tuturor instituţiilor cu competenţe în domeniu, să intervină în forţă, pentru a stopa din fază incipientă dezvoltarea acestui dăunător vegetal.

“Odată cu creşterea temperaturilor, pericolul ca vegetaţia Sectorului 4 să fie serios afectată creşte, deoarece canicula favorizează înmulţirea omizilor”, se spune într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4.

Astfel, instituţia solicită urgent specialiştilor Centrului de Protecţie a Plantelor din cadrul municipalităţii o intervenţie în forţă la nivelul sectorului 4, unde trebuie urgent şi zilnic efectuate stropiri cu substanţă fitosanitară, iar aceasta să fie folosită în concentraţia sa maximă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite