Astăzi începe Festivalul berii germane în Parcul Tineretului din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Râuri de bere germană vor curge, în această după-amiază, la una dintre cele mai aşteptate sărbători nemţeşti care se va desfăşura în Bucureşti. Festivalul Festivalul berii germane începe azi, la ora 17.00, în Parcul Tineretului din Sectorul 4.

Curioşii şi gurmanzii vor putea degusta aici diferite sortimente de mâncare nemţească, pregătite ca la carte, dar şi o mulţime de tipuri de bere produse în Germania. Weismainer, Uerige, Leikeim, Monchshof, Kapuziner, Hacker-Pschorr, Maisel Weisse, Krombacher, AnkerBrau, Paulaner, Bernard, Kozel sunt doar o parte dintre mărcile de bere puse la dispoziţia bucureştenilor.

“Berea ce se va servi la Bucureşti este acelaşi tip de băutură care se serveşte şi la Oktoberfest-ul din Germania”, a spus Bogdan Stroescu, unul dintre organizatorii festivalului. Până duminică, atunci când se va încheia evenimentul, în Parcul Tineretului, la intrarea Şincai, pe lângă standurile  cu bere şi mâncare, vor fi prezenţi şi meşteşugari care îşi vor expune produsele inedite lucrate manual, cu modele nemţeşti.


În fiecare seară, de la ora 20.00, vor cânta vedete autohtone. Printre formaţiile prezente pe afişul evenimentului se numără Spitalul de Urgenţă, Şuie Paparude şi Karpaten Show.  În plus, zilnic, vor putea fi admirate obiecte de artizanat, bijuterii şi chiar instrumente muzicale. Cei prezenţi la Festivalul berii germane vor avea parte şi de spectacole de percuţie, pantomimă şi stand-up comedy.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite