Ofertă de joburi part-time pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 20 de firme îşi prezintă în rectoratul Universităţii Politehnice oferta de joburi pentru studenţi Economicul, Energetica, Construcţiile şi IT-ul sunt domeniile cele mai atractive ale târgului.

Tinerii interesaţi să se angajeze pe perioada studiilor universitare pot vizita, până în această seară , ,,Târgul Anual de Joburi UNSR”, din rectoratul Politehnicii Bucureşti.

Evenimentul, organizat de Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR), este la cea de-a şaptea ediţie şi reuneşte circa 20 de firme din domenii precum IT, Energetică, Mecanică, Resurse Umane şi PR .

,,Vreau să aplic pentru un post part-time în domeniul economic, pe partea de brokeraj sau creditare. Mă bucur că sunt şi oferte part-time, pentru că programul nu îmi permite să lucrez mai mult de patru ore zilnic”, a spus ieri Roxana Lică, studentă la Inginerie Mecanică.

Şi Ionuţ Tudor, student în anul întâi la Facultatea de Psihologie, a venit la târg să aplice pentru un job part-time în IT, domeniul lui preferat. „Sper să câştig în jur de 1.000 de lei”, a spus tânărul, în timp ce răsfoia broşurile cu ofertele companiilor.

Program flexibil  şi salariu motivant

Firmele prezente la eveniment, deşi mai puţine decât în anii trecuţi, au încercat să-şi atragă potenţialii angajaţi prin salariu şi programul convenabil unui student. ,,Joburile pe care le avem sunt în special adaptate studenţilor, astfel încât aceştia să nu-şi neglijeze studiile”, a declarat pentru ,,Adevărul” Nadia Alexe, directorul de resurse umane al firmei ,,Stanleybet”.

Ea a adăugat că oferta în materie de posturi de operator PC în compania pe care o reprezintă este nelimitată. ,,Tânărul îşi va alege 2 sau 3 zile pe săptămână, în care va lucra timp de 11 ore pe zi.

Zilele sunt alese în funcţie de programul studentului”, a precizat specialistul în recrutare. Şi firmele ,,Emon”, ,,Avitech” şi ,,Omniasig” au o ofertă bogată în joburi part-time.

De pildă, la ,,Omniasig” sunt disponibile pentru acest târg, joburi part-time pe postul de inspector daune. ,,Programul este de patru ore pe zi şi se stabileşte cu studentul la interviu”, a explicat Diana Bouaru, specialist în resurse umane. De la târg nu lipsesc  nici joburile full-time. Compania ,,Microsoft”, de exemplu, oferă astfel de slujbe pe postul de inginer de suport. Cunoştinţele de limbă franceză sau germană sunt o condiţie importantă pentru angajare.

Astăzi este ultima zi în care cei interesaţi mai pot vizita standurile cu ofertele firmelor, în intervalul orar 10.00-17.00. Tot până astăzi, ,,studenţii pot aplica online pentru un job, la www.targ.unsr.ro”, a declarat Doru Iamandi, organizatorul evenimentului din partea UNSR.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite