Bucureşti: Ofertă la Kilipirim: beletristică la kilogram

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de carte, muzică şi film, Kilipirim, va avea loc în perioada 18-22 noiembrie, la Sala Dalles din Bucureşti, informează organizatorii.

Într-un spaţiu complet renovat, Kilipirim îşi aşteaptă publicul cu oferte speciale, oferind iubitorilor de carte ocazia de a-şi completa colecţiile şi de a descoperi noi titluri de carte, autori, editori români şi străini. La târg participă peste 30 de edituri.

Nu va lipsi la această ediţie nici tradiţionala tombolă, la care sunt invitaţi să participe toţi vizitatorii. Patru câştigători, ale căror nume vor fi anunţate duminică, 22 noiembrie, la ora 14.00, la Galeria Dalles, vor pleca acasă cu câte trei kilograme de carte. Cele patru premii vor corespunde domeniilor de carte pentru copii, beletristică, hobby şi business.

Expoziţie de fotografie şi donaţii

De asemenea, Galeria Dalles va găzdui, la mezanin, în perioada târgului de carte, o expoziţie de fotografie, unică în România, realizată de Nikon România şi fotograful Mihai Moiceanu. Bucureştenii vor vedea imagini cu cele mai înalte vârfuri de munţi din lume.

La târg va fi prezentat proiectul „Citeşte şi dă mai departe - Fii donator de carte!“, care este orientat către nevoia de lectură a generaţiei a treia din centrele de batrâni. Totodată, pentru cei mici, la centrele de asistenţă socială „Sfântul Nectarie“ şi la  Centrul socio-cultural Provita din Capitală vor ajunge două biblioteci cu cărţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite