Oana Zăvoranu: „ Am avut o săptămână cumplită, am crezut că mor. Mă durea sufletul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta a vorbit despre sfârșitul căsniciei sale cu Pepe la emisiunea „Acces Direct“ de la Antena 1 și asta după ce astăzi a depus cererea de divorț la Judecătoria Sectorului 3.

„Eu vreau ca el să fie fericit“, a declarat, în această seară, Oana Zăvoranu care  pe de altă parte a criticat unele reacții avute de Pepe în aceste zile. „Pe undeva băiatul ăsta minte. Poate când spune că sunt femeia vieții lui (...) El, săracu’ vrea să spună ceva inteligent, dar reacțiile lui nu sunt potrivite“, a spus Oana la „Acces Direct“ referindu-se la faptul că atunci când Pepe ar fi auzit de divorț, a exclamat „Ura!“

Întrebată dacă îl mai iubește pe Pepe, vedeta a răspuns: „ Din ce în ce mai puțin și cu cât voi auzi alte porcării, o să o fac mai puțin deși nu-mi doresc să ajung acolo. Vreau să-l păstrez în memoria mea ca pe cel pe care l-am cunoscut și ne-am iubit Îi doresc cât mai puține apariții penibile la televizor“.
Ana Zăvoranu a recunoscut că i-a fost cu greu să accepte gândul despărțirii de Pepe.

„Am avut o săptămână cumplită, am crezut că mor și am curajul să o spun. Am avut momente când mă durea atât de tare sufletul încât am crezut că nu o să rezist. Oricât ar fi de ordinar, o să continui să spun că l-am iubit mult“, a mai spus Oana și a subliniat ea pe faptul că l-a iubit pe Pepe.

Întrebată pe cine are alături în aceste momente, ea a spus că îi are pe prietenii de „calitate“.

Ea a precizat că, în ciuda unor acuzații, nu i-a interzis niciodată lui Pepe să-și vadă părinții. Mai mult, ea spune că nu o mai interesează ce face Pepe de acum încolo, că îi rămân amintirile și viața este frumoasă. „Îmi este rușine că am avut un astfel de bărbat pentru lipsa de decență de care a dat dovadă. Să-și vadă de viața lui“, a mai spus ea.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite