O traficantă de marijuana din Canada, căutată de poliţie timp de cinci ani, a fost prinsă la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia, un fost agent imobiliar din Richmond Hill, care era căutată de cinci ani pentru implicare în contrabandă cu marijuana, a fost condamnată la şase ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost prinsă în urma colaborării cu autorităţile române.

În noiembrie 2010, Dave Noseworthy, detectiv la Poliţia din York, a găsit o fotografie a lui Jennifer Sau San Wu pe internet, difuzată în Bucureşti. Departamentul de Justiţie canadian şi autorităţile române au demarat procedura de etrădare. Anchetatorii au venit în România pentru a o prelua în custodie pe Wu, pe care au adus-o în Canada, pentru a fi judecată.

Poliţiştii canadieni cred că Wu s-a folosit de funcţia sa de agent imobiliar pentru a oferi proprietarilor de marijuana locuinţe pentru închiriat. Împreună cu un alt agent imobilir, ea a încheiat contracte false de închiriere, controlând plata utilităţilor.

În faţa instanţei, femeia, în vârstă de 46 de ani, a pledat vinovată faţă de numeroase acuzaţii, printre care producere, posesie şi trafic de marihuana, evaziune fiscală şi nerespectarea unui ordin de restricţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite