Iubitul tinerei însărcinate care a murit: "Am ales dintr-o prostie spitalul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Nicoleta, o femeie în vârstă de 21 de ani, şi-a pierdut viaţa în noaptea de joi spre vineri la Secţia de Maternitate a Spitalului bucureştean Polizu. Ea a fost găsită de colega de salon în jurul orei 2.00 în stop cardio-respirator. Aceasta a chemat medicii şi asistentele din spital care au încercat să o resusciteze pe tânără, dar fără sorţi de izbândă.

Iubitul şi o prietenă a Nicoletei susţin că medicii sunt de vină pentru deces pentru că nu au tratat-o corespunzător. „Am ales dintr-o prostie spitalul şi acum regret enorm. Medicii i-au administrat perfuzii cu medicamente de la care a început să tremure“, a spus vineri Lucian, prietenul fetei.

Mai citeşte şi:

Ştiau de salariile uriaşe de la spitalul groazei

Procurorii aruncă bomba: Medicii au falsificat foaia de observaţie a gravidei ucise în spital cu medicamentul experimental Cytotec

Soţul gravidei moarte: „Tot nu am aflat de ce a murit soţia mea”

Joi spre vineri, chiar înainte de miezul nopţii, tânăra a fost văzută de personalul medical iar starea ei era bună, potrivit unor surse din cadrul unităţii medicale.  

În jurul orei 2.00, Nicoleta a intrat în stop cardio-respirator. Fătul a fost scos prin cezariană şi s-a încercat resuscitarea ambilor pacienţi. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic -  niciunul nu a supravieţuit.

Raed Arafat, subsecretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat pentru „Adevărul“ că deja s-a constituit o comisie formată din experţi în domeniul ginecologiei, reprezentanţi ai ministerului şi ai  Colegiului Medicilor care vor ancheta cazul.

Arafat nu a avansat nicio posibilă cauză a decesului tinerei. El a spus totuşi că operaţia de cezariană făcută de urgenţă, pentru ca medicii să scoată copilul, a fost în conformitate cu protocolul, dar este nelămurit în privinţa motivului care a făcut ca o tânără de 21 de ani să aibă stop cardiac.




București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite