O proxenetă din Capitală a fost arestată preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie care a racolat prin anunţuri postate pe diverse site-uri de internet persoane care doreau să practice prostituţia, a fost arestată preventiv la cererea procurorilor bucureşteni care au găsit în urma unei descinderi patru persoane care întreţineau raporturi sexuale.

Timp de trei luni, poliţiştii bucureşteni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2, au documentat activitatea infracţională a unei grupări compusă din şase membri, cu preocupări pe linia infracţiunilor de proxenetism şi prostituţie, scrie Mediafax.

În timpul unei percheziţii au fost depistate, potrivit sursei citate, patru persoane care întreţineau raporturi sexuale contra unor sume cuprinse între 50 şi o sută de lei şi inculpata N.A. care coordona activitatea amplasamentului şi care era cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Cu aceeaşi ocazie a fost organizat un flagrant delict pentru stabilirea modalităţii în care inculpata N.A. primea o parte din sumele de bani achitate de către clienţi pentru serviciile de natură sexuală, mai informează anchetatorii.

Anchetatorii au stabilit că N. A. şi M. N. au închiriat un apartament în Calea Moşilor, sector 2, au racolat prin anunţuri postate pe diverse site-uri de internet persoane care doreau să practice prostituţia şi sub acoperirea unui salon de întreţinere corporală, au pus apartamentul la dispoziţie pentru practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin.

Cei doi le percepeau femeilor o taxă de 50 la sută din sumele încasate, clienţii fiind racolaţi prin intermediul anunţurilor pe care cei doi le-au postat pe mai multe site-uri de internet, precum şi într-un ziar cu anunţuri telefonice, la rubrica matrimoniale.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite