Ultima oră: Prins sub dărâmăturile fostei fabrici Excelent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit astăzi, la ora 12.45, după ce o hală s-a prăbuşit la Fabrica Vulcan.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit astăzi la prânz, prins sub zidul unei hale din fosta fabrică Excelent, din strada Samuil Vulcan. Bărbatul, împreună cu un alt prieten, fura fier vechi şi cărămidă din clădirea dezafectată.

UPDATE 14.30

Victima a fost ridicată de o echipă de la Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei. procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care tânărul şi-a pierdut viaţa. Bărbatul se numea Ionuţ Bogza, avea 25 de ani şi era din Brăila, spun rudele şi prietenii acestuia care s-au adunat la locul accidentului şi care au reuşit să-l scoată de sub dărâmături, însă medicii nu l-au mai putut salva. Concubina lui, Mihaela Moise (29 de ani) spune că nu ştia unde se află tânărul. „A plecat de dimineaţă şi nu am ştiut unde. Eram aici când a fost scos şi a deschis de câteva ori gura după care şi-a dat suflarea“, a spus ea. Nici fratele victimei, Costel susţine că nu a ştiut unde plecase Ionuţ.

image


UPDATE, 13.30

Potrivit reprezentanţilor Inpectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a Municipiului Bucureşti, zidul s-a prăbuşit peste bărbat după ce acesta a încercat să scoată fierul-beton din zid.

UPDATE, 14.00

Echipajele de la ISU Bucureşti continuă operaţiunile de căutare şi a altor eventuale victime care ar putea fi printre dărâmături.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite