O nemţoaică dependentă de droguri s-a aruncat de la etajul trei dintr-un bloc din sectorul 6. Ea suferea de depresie şi a lăsat un bilet de adio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, în jurul orei 21.00, o nemţoaică de 29 de ani s-a aruncat de la etajul 3 dintr-un bloc de pe strada Zinca Golescu. Potrivit anchetatorilor, aceasta a lăsat un mesaj de adio. Ea suferea de depresie şi era dependentă de droguri.

Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a fost sesizat cu privire la faptul că în str. Zinca Golescu, sectorul 6, în urma unei precipitări, o cetăţeancă străină a murit. Victima a fost identificată ca fiind Jessica S. de 29 de ani din Germania.

La faţa locului poliţiştii au luat legătura cu soacra decedatei, care le-a adus la cunostinţă faptul că femeia care era dependentă de droguri, s-a aruncat de la un balcon situat la etajul 3 al imobilului, lăsând un bilet de adio. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la I.N.M.L. în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri al D.G.P.M.B., în vederea stabilirii circumstanţelor în care a survenit decesul.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite