VIDEO O minoră şi trei tineri, reţinuţi pentru implicare în distribuire de ecstasy în cluburi din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O minoră, alături de trei tineri, a fost reţinută de procurorii DIICOT pentru implicare în distribuirea de comprimate de ecstasy în cluburi din Bucureşti, ultima cantitate de marfă, livrată din Germania, fiind introdusă duminică în România.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Răzvan Cristian Buţă, 26 de ani, Nicolae Onofrei , 25 de ani, Daniela Nicoleta Pavelescu, 17 ani şi Mirel Cioroianu , 18 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi introducere în ţară de droguri de mare risc, fără drept.

Duminică, inculpatul Răzvan Cristian Buţă a introdus în mod ilegal pe teritoriul României, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, cantitatea de peste 4.200 de comprimate de ecstasy.

Drogurile proveneau din Germania şi erau distribuite de către inculpaţi consumatorilor, în cluburi din municipiul Bucureşti. Valoarea drogurilor este de aproximativ 50.000 de euro.

Cercetările în cauză au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul BCCO Bucureşti.

Procurorii DIICOT au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite