Coadă pentru cele o mie de locuri de muncă oferite la bursa de la Colegiul Economic „Viilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 50 de angajatori participă, astăzi, la Bursa organizată de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.

Evenimentul are loc la Colegiul Economic "Viilor", din Şoseaua Viilor nr. 38 unde o mie de persoane și-ar putea găsi un loc de muncă. La intrarea în unitatea școlară, oamenii stau la coadă pentru a consulta ofertele și a vedea ce loc de muncă își pot găsi în domenii precum confecții sau construcții.

Conducerea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă și-a anunțat recent intenția ca în acest an să organizeze lunar burse generale ale locurilor de muncă, pentru a facilita întâlnirea angajatorilor cu cei care îşi caută un loc de muncă.

La bursa de locuri de muncă din luna aprilie 2011 au fost prezenţi aproximativ 250 de  firme care au pus la bătaie în jur de 5.000 de posturi vacante în domenii de activitate precum industria textilă, confecţii, încălţăminte şi pielărie, comerţ, asigurări şi construcţii.

La finele lunii aprilie 2011 erau înregistraţi în Capitală în jur de 21.600 de şomeri, potrivit datelor AMOFM Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite