Un BMW a luat foc după ce a fost lovit de o dubiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident, în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism marca BMW, petrecut în zona Prelungirea Ghencea s-a soldat cu rănirea gravă a celor doi şoferi, după ce una dintre maşini a luat foc.

Din primele cercetări reises că vinovat de accident este şoferul microbuzului. Acesta s-a angajat într-o depăşire nepermisă şi a lovit autoturismul. Imediat după accident, şoferul vinovat a fugit de la locul faptei. Accidentul s-a petrecut în cartierul bucureştean Prelungirea Ghencea.

Martorii spun că şoferul microbuzului a încercat să facă o depăşire periculoasă. Şoferul celeilalte maşini a încercat să evite accidentul, dar nu a mai reuşit. Impactul a fost atât de puternic încât una dintre maşini a luat foc.

„Autoturismul a ars în proporţir de 80%. Noi am intervenit cu şase autospeciale, dintre care trei ambulanţe. Şoferul BMW-ului nu a fost rănit grav, în schimb pasagerul din dreapta a fost transportat la spital, având mai multe fracturi", au spus reprezentanţii ISU Bucureşti.

Chiar dacă era foarte grav rănit, şoferul microbuzului a reuşit să fugă de la locul accidentului. El a fost prins de poliţişti spre dimineaţă şi a fost dus la urgenţe pentru stabilirea alcoolemiei, dar şi pentru acordarea de îngrijiri medicale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite