O funcţionară a fost trimisă în judecată pentru că a furat din contul clienţilor 500.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O angajată a unei societăţi bancare este judecată pentru că a sustras, sistematic, timp de şase luni, jumătate de milion de euro  din contul clienţilor. Ca să-şi acopere operaţiunile frauduloase, aceasta a falsificat documente contabile.

Adriana Ilie a folosit banii alimentând contul unei alte societăţi comerciale, deschis la agenţia bancară unde inculpata îşi desfăşura activitatea, respectiv 1.561.400 de lei, fie înmânându-i direct co-inculpatelor Marin Dana-Mihaela şi Capotă Gina suma, adică 510.000 de lei, fără documente justificative, fie folosindu-i în interes personal, 5.700 de lei.

Totodată, angajata a falsificat, în mod repetat, mai multe documente contabile pe care le-a înregistrat în evidenţele băncii unde era angajată pentru a acoperi operaţiunile frauduloase efectuate. Şi inculpatele Capotă Gina şi Marin Dana-Mihaela au falsificat, în mod repetat, mai multe formulare de eliberare numerar şi ordine de plată pe care le-au remis inculpatei în vederea acoperirii în contabilitate a pagubei produse.

Dosarul a fost trimis, spre soluţionare, Judecătoriei Sectorului 1.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite