O femeie a murit lovită de tramvaiul 34 în zona Piaţa Sudului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La faţa locului se află echipaje de poliţie şi de la medicina legală care efectuează cercetări. Circulaţia tramvaiului 34 este oprită în prezent până la finalizarea cercetărilor.

UPDATE ORA 18.30

Potrivit reprezentanţilor RATB, vatmanul a observat-o în oglinda retrovizoare pe femeia care încerca să traverseze şi care reuşise să treacă de primele linii de tramvai, moment în care aceasta s-a dezechlibrat şi a căzut lovindu-se în zona capului. „Femeia nu se afla în faţa tramvaiului. Vatmanul a frânat brusc când a observat-o în oglinda retrovizoare, dar femeia a căzut. Nu s-a trecut cu boghiul, cu roata peste victimă“, a mai spus Brânduşa Raeceanu.

Ea a precizat că victima nu a fost călcată de tramvai şi, cel mai probabil s-a lovit în cădere de acesta. RATB a declanşat o anchetă internă, iar între timp vatmanul va fi audiat de poliţişti despre cele întâmplate. „Vatmanul este şi el în stare de şoc, dar este stabil. I s-a efectuat alcooltestul, dar acesta a ieşit negativ“, a mai spus Raeceanu.

„Cauza producerii accidentului a fost traversarea neregulamentară",a declarat şi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan. 

Cadavrul femeii călcate de tramvai va fi transportat apoi la INML pentru a se stabili cauza exactă a morţii.

„Accidentul s-a produs în această seară, în jurul orei 17.00 şi este vorba de o femeie în vârstă de 60 de ani care a decedat în urma accidentului“, a declarat pentru Adevărul de Seară, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Public Bucureşti, Brânduşa Raeceanu.

Ea a adăugat că tragedia s-a produs pe Calea Văcăreşti, în apropiere de staţia Pridvorului pe sensul spre Banu Manta pe unde circulă tramvaiul 34.

„Femeia a încercat să traverseze strada prin loc nepermis şi s-a strecurat printre autoturisme, iar când a ajuns între şinele de tramvai s-a dezechilibrat şi a căzut, moment în care a fost lovită de tramvai“, a mai spus reprezentantul RATB. Femeia a decedat în urma accidentului.

Circulaţia tramvaiului 34 pe ambele sensuri a fost blocată până la finalizarea cercetărilor. În zonă se află echipaje de poliţie, dar şi reprezentanţi de la Medicina Legală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite