O casă din Bucureşti a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul s-a extins la două imobile vecine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii bucureşteni se chinuie, de câteva zeci de minute, să stingă un incendiu care a cuprins o casă situată pe strada Gheorghe Missail din Capitală. Între timp flăcările s-au extins şi la alte două clădiri din vecinătate, însă, din fericire, până acum nu au fost înregistrate victime. Cauzele incendiului nu au fost încă identificate.

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale pentru a încerca să lichideze incendiul. "Se lucrează pentru lichidarea incendiului. Forţele de ordine ajunse la faţa locului au constatat că flăcările se manifestă cu violenţă pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi. Pentru lichidarea incendiului, ISU Bucureşti a acţionat cu cinci autospeciale, un echipaj de prim-ajutor şi unul de descarcerare. Incendiul s-a manifestat la o casă, iar la cea de-a doua s-a extins la acoperiş. Nu au fost înregistrate victime", a declarat Tiberiu leonescu de la ISU Bucureşti, potrivit RTV.

Traficul rutier în zonă este îngreunat, însă poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a fluidiza circulaţia şi a îndepărta curioşii.

Rămâneţi pe bucuresti.adevarul.ro pentru alte amănunte.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite