FOTOGALERIE O ambulanţă care transporta un pacient s-a răsturnat în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul de circulaţie s-a petrecut în această dimineaţă la intersecţia străzilor Barbu Văcărescu şi Ştefan cel Mare. Pacientul a fost preluat de o altă auspecială şi transportat la Spitalul Floreasca.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DIN TIMPUL ANCHETEI

În evenimentul rutier a fost implicată o ambulanţă care avea număr de înmatriculare GJ-01EMU care transporta un pacient în vârstă de 73 de ani cu probleme urologice spre Spitalul Colentina.

La intersecţia străzilor Barbu Văcărescu şi Ştefan cel Mare, salvarea a intrat în coliziune cu un alt autoturism , un Opel Corsa, condus de Viorel I. (30 de ani) şi s-a răsturnat în intersecţie.

„Pacientul era asigurat şi a fost preluat de alţi colegi“, a declarat asistenta medicală de pe ambulanţă. Ea era încă în stare de şoc după cele întâmplate.Şoferul, Iulian C. (52 de ani) a refuzat să dea declaraţii.

„Nu reuşesc să-mi revin, nici nu realizez încă ce s-a întâmplat. Mâine este ziua mea de naştere şi sunt încă speriată“, a mai spus ea.

.„Ambulanţa circula dinspre Ştefan cel Mare spre Calea Floreasca, iar la intrarea pe strada Tunari s-a tamponat cu autoturismul care venea dispre strada Mihai Eminescu spre Ştefan cel Mare“, a declarat subcomisarul Marius Maghiari de la Brigada Poliţiei Rutiere Bucureşti.

El a mai precizat că în urma impactului ambulanţa s-a răsturnat şi a rezultat vătămarea corporală a unei persoane aflate în autosanitară care a fost dusă la spitalul Floreasca.

Şoferul autoturismului era de asemenea în stare de şoc şi urma să dea declaraţii poliţiei.

Martorii au susţinut că ambulanţa şi-ar fi pus semnalele acustice şi luminoase foarte aproape de intrarea în intersecţie. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că ambulanţa avea semnalele în funcţiune şi a pătruns pe culoarea roşie a semaforului, în timp ce cel de-al doilea şofer a intrat în intersecţie pe culoarea verde.

Ambii conducători auto au fost testaţi de poliţişti şi s-a stabili că nu consumaseră băuturi alcoolice.

Şoferul care va fi găsit vinovat riscă să fie cercetat pentru vătămare corporală, în funcţie şi de traumatismele suferite de victimă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite