Bucureşti: Câştigătorii caselor de la OTV aruncaţi în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte dintre câştigătorii locuinţelor date în cadrul emisiunii „100% Adevărat“ de la OTV vor fi daţi afară din apartamente în aproximativ două săptămâni pentru că acestea nu au fost achitate.

Fraţii Negoiţă au de recuperat aproape 2 milioane de euro. „De două luni am trimis notificare firmei care se ocupă cu realizarea emisiunii şi nu am primit niciun răspuns. Mai mult, de două săptămâni, OTV-ul a început o campanie de denigrare a noastră. Duminica, când se dau premiile ne laudă, iar în cursul săptămânii ne umplu de noroi“, a declarat astăzi pentru „Adevărul de Seară“, Ionuţ Negoiţă, proprietarul firmei Domus Stil, cea care livrează apartamentele. El a precizat că dacă nu îşi va recupera banii până miercuri, va fi nevoit ca după încă o săptămână să evacueze apartamentele şi să le scoată la vânzare pentru a-şi recupera banii. De partea cealaltă a baricadei e linişte totală. Doar purtătoarea de cuvânt al lui Dan Diaconescu a răspuns la telefon. „Nu avem ce să facem noi, nu le plătim noi“, a declarat doamna Popa, reprezentanta lui Diaconescu.

16 familii aruncate în stradă
În situaţia de a renunţa la premiu se află 16 câştigători. Compania Domus Stil a livrat firmei Videoprod Industries, cea care se ocupă cu organizarea emisiunii de la OTV, 33 de apartamente de două camere (63 mp) dar au fost achitate doar 17. Apartamentele se află în Popeşti-Leordeni.
Ancuţa Ionescu, directorul Domus Stil a declarat că a discutat deja cu cei 16 câştigători, i-a informat cu privire la situaţia creată şi a precizat că se are în lucru o strategie pentru cei care vor să cumpere locuinţele în care s-au mutat.
Emisiunea „100% Adevărat“ are loc în fiecare duminică şi în cadrul ei sunt oferite, prin tragere la sorţi, apartamente şi autoturisme. Pentru a participa la concurs, doritorii trebuie să trimită un sms, abonându-se astfel la o revistă virtuală. Preţul abonamentului este de 3,57 euro, respectiv 6 euro pentru românii stabiliţi în străinătate.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite