Nunţi şi divorţuri celebre. Pandele face nuntă cu 400 de invitaţi. Vezi care este cel mai rapid divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta mai multe cupluri-vedetă de pe plaiurile noastre s-au gândit să-şi spună „Da” la biserică. Altele au anunţat divorţuri ale căror ecouri nu se sting uşor.

Locuri de fiţe în Bucureşti: Vezi câte sute de euro îţi trebuie pentru rezervarea unei mese

Nunţi ca-n telenovelă

Aylin Cadîr şi Traian Paicu Foto: VIVA

Aylin Cadîr, actriţa din „Iubire şi onoare” s-a căsătorit la 27 mai cu avocatul Traian Paicu. Cei doi au avut două nunţi, o cununie musulmană, alta creştină. Au petrecut pe plaja din Neptun, iar în luna de miere mirii au ales Plaja del Carmen, lângă Cancun, Mexic.

image

Cabral şi Andreea Foto: OK!

image

Weekendul următor, la 4 iunie, celebrul Cabral a dus-o la altar pe Andreea Pătraşcu. Ei au fost cununaţi de alt cuplu-vedetă, Irina şi Răzvan Fodor. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica din Otopeni, iar masa şi dansul la restaurnat Ambasad’Or. Mirele a purtat un costum semnat de Alexandru Ciucu, iar Andreea o creaţie a Deei Buzdugan.

Nadine, mireasă

Nadine şi Dragoş Apostolescu Foto: OK!

Nici nu s-a terminat bine petrecerea lui Cabral că Nadine, fosta elevă de la Şcoala Vedetelor, s-a căsătorit cu avocatul Dragoş Apostolescu. Doina Levintza i-a creat rochia, iar biserica a fost împodobită cu bujori şi trandafiri roz. Cei doi au plecat la Los Angeles după petrecere.

Sărbătoare la Kanal D

image

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au cununat în aer liber Foto: OK!

150 de invitaţi a avut Mădălin Ionescu (prezentatorul emisiunii „Drept la ţintă”) la nunta sa cu Cristina Şişcanu. Mirii vor avea belşug în căsnicie pentru că nunta lor a fost „stropită” din plin de ploaie. Ceremonia religioasă  din 12 iunie a fost întreruptă d o ploaie torenţială, dar totul s-a terminat cu bine. Printre invitaţii de marcă la eveniment au fost prezenţi Ilie Năstase şi partenera sa Brigitte Sfăt, Cristi Borcea, Corneliu Vadim Tudor.

Cătălin Crişan, îngrijit de alt doctor

Cea mai recentă nuntă de VIP-uri a fost cea a lui Cătălin Crişan cu Ioana Cupşa. Cătălin Crişan (43 de ani) a dus-o la altar pe doctoriţa Ioana Alina Cupşa (33 de ani). Biserica Sfinţii Constantin şi Elena de la Piaţa Muncii a fost locul ales pentru cununia religioasă. Mireasa a fost atât de emoţionată, încât, la finalul slujbei, a avut nevoie de ajutorul a cinci gărzi de corp, pentru a ajunge la maşina care a dus-o la restaurant, scrie Click!. Cătălin Crişan are doi copii din căsătoria anterioară cu Lucia Bubulac. Cei doi s-au despărţit după 14 ani de căsnicie.

Pandele din Voluntari face nuntă cu 400 de invitaţi

image

Foto: facebook

Una dintre cele mai aşteptate nunţi din acest an va fi cea dintre jurnalista Gabriela Vrânceanu Firea şi primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele. Mirii şi-au invitat 400 de prieteni la nunta din 9 iulie de la Palatul Ştirbey. Trei perechi de naşi, tort în formă de vapor şi rochie de la Barcelona de 2.000 de euro, acestea sunt câteva dintre dezvăluirile făcute de mireasă pentru manly.ro. Gigi Becali va fi unul dintre naşi la nunta Firea-Pandele.

Divorţuri răsunătoare

În timp ce pentru unii, fericirea bate la uşă, pentru alte VIP-uri autohtone, căsniciile au pălit după ani buni de convieţuire. Presa de scandal le acordă o atenţie exacerbată, aşa încât eveniemntele nu mai sunt trăite doar de protagonişti, ci şi de telespectatori.

Cel mai răsunător divorţ este al Columbenilor. În urmă cu trei luni, Moni intenta cerere de divorţ la Judecătoria Buftea. De atunci, reality-show-ul se desfăşoară la TV şi în presa scrisă. Lupta pentru custodia micuţei Irina a adus în faţa telespectatorilor, psihologi, avocaţi, băgători de seamă care au analizat „la microscop” ce e bine şi ce e rău pentru familia Columbeanu.

Telenovela Oana şi Pepe

image

Oana şi Pepe şi-au spus adio în 30 de secunde

Povestea năbădăioasă a celor doi s-a sfârşit de ziua de naştere a Oanei Zăvoranu (16 iunie), după şapte ani de convieţuire. Până la divorţ, cei doi au fost în prim plan, atât pe prima pagină a tabloidelor româneşti, plimbându-se fiecare de la emisiune la alta, într-un maraton de injurii şi acuze.
 
Divorţ în 10 minute

Lui Cristi Borcea i-au trebuit doar 10 minute pentru a pune capăt unei relaţii de 22 de ani cu Mihaela, mama celor trei copii ai preşedintelui de la Dinamo. El se va căsători în această toamnă cu manechinul Alina Vidican, în vârstă de 26 de ani. Gigi Becali va fi naşul lor.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite