Bucureşti: Nu se dau amenzi în tramvai!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a hotărât să scoată pe traseu 200 de controlori, dar aceştia nu vor da amenzi în timpul zilelor de grevă de la metrou. „Controlorii trebuie să asigure informarea din trafic şi să transmită în dispecerat ce probleme sunt. Nu vrem să-i omorâm pe oameni acum cu amenzi, şi aşa sunt furioşi, nu vrem să creăm un conflict mai mare“, a declarat directorul RATB, Gheorghe Aron.

Chiar dacă Regia a luat această decizie, unii controlori au făcut exces de zel şi au dat jos călătorii din tramvai. „Azi-dimineaţă eram în tramvaiul 16, când un domn a fost dat jos pentru că nu avea bilet. I-au cerut buletinul şi au coborât cu el“, a spus Florentina, o bucureşteancă ce se afla în tramvaiul 16 azi-dimineaţă.

Atenţie la buzunare!
Autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele sunt pline ochi în aceste zile din cauza grevei Metrorex. Din cauza aglomeraţiei, creşte şi riscul ca hoţii de buzunare, aşa-zişii şuţi, să-şi încerce norocul.

Agenţii de poliţie de la Institutul de Prevenire şi Psihosociologie din cadrul Poliţiei Capitalei recomandă călătorilor să fie foarte atenţi la buzunare şi la genţi.

În sectorul 1, liniile RATB în care se desfăşoară cele mai multe furturi sunt autobuzele 282, 300 şi tramvaiul 20. În sectorul 2, hoţii dau lovituri, de obicei, în autobuzele 182 şi 101, în  trolebuzul 66 şi în tramvaiul 21.

Autobuzele 102, 133 şi 311 sunt cele mai expuse furturilor din sectorul 3. În sectorul 4, autobuzul 232 este preferat de şuţi, dar şi troleibuzul 76. Tramvaiul 32, autobuzele 117 şi 139 sunt cele mai periculoase din sectorul 5, iar tramvaiul 41 şi autobuzele 137 şi 178 sunt cele în care se desfăşoară cele mai multe tâlhării în sectorul 6.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite