Noul an vine cu tarife majorate la tranportul public. Preţurile se modifică şi la apă şi canalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii vor plăti chiar de la 1 ianuarie tarife modificatei pentru serviciul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare. Călătoria cu mijloacele de transport în comun va costa mai mult de anul viitor.

Apa Nova Bucureştia anunţat că, începând cu data de 1 ianuarie 2011, tarifele pentru alimentarea cu apă potabilă şi de canalizare, preţuri care au primit avizul Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice.


Noile valori sunt de 2,86 lei/m3 pentru serviciul alimentare cu apă potabilă şi 0,63 lei/m3 pentru serviciul de canalizare. Tarifele conţin T.V.A. în cotă de 24%.

Potrivit reprezentanţilor Apa Nova Bucureşti, ajustarea reprezintă efectul finalizării implementării schemei de finanţare a proiectului de reabilitare a reţelelor de distribuţie situate în avalul a 126 staţii de hidrofor.

1,82 de lei, o călătorie cu RATB-ul

Conducerea Regiei Autonome de Transport Bucureşti a anunţat săptămâna trecută că va majora preţurile biletelor RATB cu 40%, din 2011.
Oficialii justifică această măsură prin faptul că, de peste doi ani, Regia,  nu a operat nicio creştere a preţului biletelor.

Astfel, din 2011 vom plăti 1,82 de lei pentru o călătorie, în loc de 1, 3 lei.






București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite